De Koningstraat 26
5984NJ
KONINGSLUST
tel. 077-4652085

Na een kwartier spelen tekende Reuver voor de eerste grote kans, maar Mick Berkers pareerde met een goede redding. 10 minuten later was het Rik Bos die een Reuver-schot weet te blokken. Na een half uur spelen deed Koningslust van zich spreken: Vinnie Peeters raakte de bal net niet goed in kansrijke positie. Reuver loste daarna nog een schot, maar dat werd tot corner verwerkt. Met 0-0 op het scorebord mochten beide teams zodoende het kleedlokaal opzoeken.

De tweede helft bracht meer spektakel. Na 3 minuten werd een schot van Jurjen Verbong buiten het strafschopgebied met de hand tegengehouden door de Reuver-goalie: rood. Het was echter Reuver dat gelijk daarna de 0-1 op het bord zette door een individuele actie van de spits. 5 minuten later kwam Koningslust langszij door een vrije trap van Jeffrey Daniels. Nog eens 8 minuten later was het Roel Ghielen die Lars van Rengs de bal toeschoof. Lars tekende voor de 2-1. Reuver wist zijn spits nogmaals goed in stelling te brengen: met een geplaatste schuifbal werd het 2-2. Vlak voor tijd lijkt Kai van Megen de 3-2 op het bord te zetten, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Koningslust houdt 1 punt over aan deze wedstrijd, maar had veel baat gehad bij een overwinning.