...

5e klasse 3

4 oktober 2020 13:00

M.J.H.M. (Marc) Bos

Om 13:05 start de wedstrijd tegen RKSVO al snel is te zien dat de tegenstander er wel op zit en dan is het in de 4e minuut al raak. In de 4e minuut weten ze de verdediging voorbij te spelen en te scoren. 0-1. Even weet koningslust de bal bij de goal weg te houden, maar in 17e minuut krijgt de tegenstander een vrije trap en die schieten ze mooi raak. 0-2 Tessa geeft een goeie bal op Lisa en Lisa schiet op goal helaas in de handen van de keepster. Sem speelt mooi 2 mannetjes voorbij en wilt een voorzet geven maar ze wordt onderuit gehaald door de tegenstander, we halen er wel een corner uit helaas geen goal. Goeie poging van Lisa met afstandschot maar helaas er naast. Een paar seconde later speelt de keepster de bal bij Lisa in haar voeten en kan Lisa zo de bal in de goal schieten 44e minuut 1-2 We gaan de rust in met 1-2.

2e helft beginnen we weer fanatiek. Mooi spel tussen Sem en Lisa helaas komt er geen goal uit. RKSVO heeft al weer wat kansen gehad maar die heeft Brenda er mooi uitgehouden.Toch weet RKSVO in de 58e minuut een goal te maken. 1-3

Kristy onderschept in de 66e minuut de bal van haar directe tegenspeler en schiet vanaf 30 meter zo over de keepster in de goal. 2-3 Het is een spannende wedstrijd gaat koningslust nog de 3-3 maken of blijft het 2-3 er kan nog van alles gebeuren. In de 80e minuut weet RKSVO weer een goal te maken en is het 2-4. Met nog 10 minuten op de klok geven we nog alles wat we in ons hebben. Eindstand 2-4. Volgende week mogen we, ditmaal voor de competitie, weer naar Venlo om een revanche te nemen op de bekerwedstrijd.