Rens Hermans (afstandschot)

2e klasse 01

8 oktober 2020 19:00

Op deze doordeweekse avond stonden de nummer 1 en 2 tegen over elkaar in Velden.

Graslust creëerde enkele kansen maar wist niet te scoren. IVO kwam tot enkele niet echt gevaarlijke afstandsschoten.

Uit een mooie aanval scoorde Graslust de openingstreffer wat ook de ruststand was.

In de tweede helft had IVO een overwicht, maar dit leidde niet tot echt goede kansen. Graslust nam halverwege de tweede helft het overwicht over en kwam enkele keren gevaarlijk voor het IVO-doel. Dit leidde tot een hoekschop, die opnieuw werd ingebracht, toen werd weg gewerkt en toen via een IVO-speler werd ingeschoten. De bevrijdende 0-2 was een feit.

Op zaterdag 17 oktober weer tegen IVO in Velden maar dan voor de beker.