2e klasse 01

19 september 2020 14:00

Scheidsrechter

Marco Smeets

Op de Peelrand opende Helden sterk en kwam verdiend op voorsprong. Graslust had hier niet echt een antwoord op.

Een enkele kans werd niet verzilverd en gelukkig voor Graslust, miste Helden ook verschillende goede kansen. De ruststand had zomaar 0-4 kunnen zijn.

In de rust werden de mannen van Graslust toegesproken dat er korter gedekt moest worden zodat Helden niet de ruimte kreeg om te voetballen.

Meteen vanaf het beginsignaal van de 2e helft zette Graslust de toon en kwam verdiend op een 3-1 voorsprong.

Helden kon bij een van haar sporadische aanvallen nog de 3-2 scoren maar het slotakkoord was van Graslust.  Op basis van de 2e helft een verdiende overwinning