JO13-1 wint laatste wedstrijd najaarsreeks - V.V. Koningslust

JO13-1 wint laatste wedstrijd najaarsreeks

JO13-1 wint laatste wedstrijd najaarsreeks

Vv Kessel JO13-1

2 - 4

ST Grashoek/Koningslust JO13-1JM

Competitie

2e klasse 301

Datum

8 december 2018 12:00

Accommodatie

Onbekend

JO13-1 boekt in Kessel een verdiende overwinning; er was nog kans op een 3e plek; wij moesten dan winnen en Helden zou dan gelijk moeten spelen of verliezen. Gewonnen hebben we gedaan!

In het begin van de wedstrijd een klein Kessels overwicht, zonder dat zij echt kansen creëerden. Graslust kwam beter in haar spel en in de 10e minuut was het Niek G. die koelbloedig raak schoot na een assist van Rens. Drie minuten later was het weer raak. Nu was Rens de afmaker en Joeri de aangever. In de 19e minuut maakte Kessel de aansluitingstreffer. Balverlies op het middenveld zorgde er voor dat Kessel een voorzet kon geven en deze werd verzilverd. Graslust reageerde meteen; twee minuten later was het Niek G. die scoorde na een assist van Rens; 1-3. Drie minuten later had het zelfs 1-4 kunnen worden. Een mooie aanval via Niek S, Joeri eindigde bij Niek G. maar jammer genoeg werd dit geen doelpunt. We gingen rusten met een redelijk comfortabele 1-3 voorsprong.

In de rust was de boodschap duidelijk; snel de 1-4 proberen te maken en dan zou de wedstrijd wellicht gespeeld zijn. In het begin van de 2e helft wederom een klein Kessels overwicht maar ook nu konden zij niet echt uitgespeelde kansen creëren omdat de Graslust verdediging onder leiding van Don goed stond georganiseerd. In de 39e minuut kon Joeri vanaf de middenlijn richting het Kessel doel maar de verdediging van Kessel was sneller en dus werd er niet gescoord. In de 54e minuut was het wel raak. Joeri scoorde met een bekeken afstandsschot. In de 57e minuut scoorde Kessel nog wel een tegentreffer maar de verdiende overwinning voor Graslust kwam niet meer in gevaar.

Een mooie 4e eindklassering waar we met zijn allen best trots op mogen zijn!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!