JO13-1 wint moeizaam in Reuver - V.V. Koningslust

JO13-1 wint moeizaam in Reuver

JO13-1 wint moeizaam in Reuver

Reuver JO13-2

0 - 1

ST Grashoek/Koningslust JO13-1JM

19'
Assist: Rens Hermans

Competitie

2e klasse 301

Datum

10 november 2018 11:45

Accommodatie

Onbekend

JO13-1 boekt in Reuver, niet zonder fortuin, een moeizame overwinning.

Na vorige week een overwinning op Sparta/Kronenberg te hebben behaald, stond vandaag de wedstrijd in en tegen Reuver op het programma.  Vandaag helaas zonder Martijn, Joeri en Maks. Op papier een wedstrijd die gewonnen ‘moest’ worden.

Van te voren werd tegen de jongens gezegd dat er weer flink gewerkt moest worden om de punten binnen te halen.  Gewerkt hebben ze zeker; het was alleen jammer dat we te veel slordig balverlies hadden, waardoor Reuver ook af en toe gevaarlijk kon worden voor het Graslust doel.

Graslust had  een overwicht en dit had moeten resulteren in een voorsprong van 0-3 maar omdat de kansen niet werden benut bleef het tot de 19e minuut 0-0. Uit een aanval via het midden kwam de bal op links bij Rens en deze legde af op Niek G. en deze schoot beheerst in.  Aan de andere kant hadden we geluk dat Reuver net niet scherp genoeg was voor het Graslust doel anders was de ruststand 1-1 geweest.

Na de Icetea hetzelfde spelbeeld als de eerste helft. Graslust een overwicht maar dit werd niet omgezet in doelpunten. Op het einde van de wedstrijd ging Reuver wat meer risico nemen om de gelijkmaker te forceren. Dit gaf ons wat meer ruimte, maar zoals al eerder gemeld, de kansen werden niet benut. In de 49e minuut een scrimmage voor het Graslust doel en gelukkig voor ons rolde de bal net langs de paal.

Het bleef spannend, omdat de wedstrijd 2 kanten op kon;  een gelijkspel of een overwinning voor Graslust. In de 53e minuut was er nog een goede kans voor Leszek om de overwinning over de streep te trekken maar helaas. Het bleef spannend! In de laatste minuten nog wat corners voor Reuver en helemaal op het einde van de wedstrijd nog een vrije trap voor Reuver. Billenknijpen dus. Gelukkig wist Reuver uit deze vrije trap niet te scoren en zo werd de eindstand bepaald op 0-1.

Komende zaterdag thuis tegen ST RKDSO/DEV Arcen. Zij staan op de 2e plaats met 4 punten meer dan Graslust. Komt dat zien!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!