ST Grashoek/Koningslust JO13-1JM - Heythuysen JO13-1

Heythuysen JO13-1

Onder 13 zaterdag, JO13-1, 2e klasse 401

1 oktober 2016 12:00

Vandaag stond de eerste thuis wedstrijd op het programma tegen Heythuysen.

We begonnen zoals we vorige week waren geëindigd, vol spirit en inzet. In de voorbespreking hadden we het team al voorbereidt op een mogelijk sterkere tegenstander en dat bleek ook zo te zijn. We waren in het begin aan elkaar gewaagd maar kwamen helaas in de 14de minuut op achterstand, 0-1. Zoals afgesproken gingen de kopjes niet hangen en bleven we inzet tonen. We kwamen enkele keren gevaarlijk rond en in de zestien, maar dat gold ook voor de tegenstander, het ging op en neer. Door enkele goede reddingen van Job bleef het doel verder schoon. Met iets meer flair voorin en als we eerder hadden geschoten op het doel van de tegenstander hadden we meer kans gehad om een goal te scoren. Het ging telkens net mis wat erg jammer was. Uiteindelijk gingen we de rust in met 0-1.

In de 32ste minuut, direct na de rust werden we getrakteerd op een fantastische aanval via links. Op de hoek van de zestien meter werd de tegenstander met een een-tweetje tussen Milan en Luc uitgespeeld en kon Luc tegendraads scoren, de stand werd gelijk 1-1.

De tegenstander, welke door enkele tactische aanpassingen het middenveld in handen kreeg, kwam voetballend beter uit de verf. Uiteindelijk konden we geen echte vuist meer maken. We moesten iets geflatteerd nog 3 goals incasseren in de 34ste, de 52ste en 56ste minuut wat samen de eindstand 1-4 maakten.

Ondanks de nederlaag zijn we dik tevreden over jullie inzet. Wij gaan ervan uit  dat iedereen zich deze week weer optimale inzet op de trainingen zodat we volgende week in Beesel kunnen knallen!

Jongens, bedankt voor vandaag en volgende week een nieuwe kans om punten mee naar huis te nemen. De coaches/leiders Richard, Anton, Sander en Jeroen.